Lamskoteletjes met tijm van de barbecue

Lamskoteletjes met tijm van de barbecue
Lamskoteletjes met tijm van de barbecue

Ingrediënten (voor 4 personen)

  • 4 Lamskoteletjes
  • 1 Teentje knoflook
  • 2 Eetlepels olijfolie
  • 30 Gram fijngesneden verse tijm
  • Vers gemalen zout en peper

Bereiding

  1. Snijd de koteletjes uit het rack, of laat de slager dit doen, door telkens tussen de ribbetjes het vlees door te snijden
  2. Schil de knoflook en pers deze boven de olie uit
  3. Voeg de tijm toe en breng het geheel op smaal met peper en zout
  4. Laat de koteletjes met de marinade in een sluitbare plastic zak of afsluitbare bak minimaal 1 uur doortrekken in de koelkast
  5. Verwijder overtollige marinade en dep de koteletjes droog
  6. Gril de koteletjes 2 tot 3 minuten boven een niet te hete barbecue zodat de kern rosé is

In uw glas:
Grand Red Mas Baux 2015

Top