Zin in een gezellige en smakelijke avond of middag?
Wine2Proof verzorgt ook kleinschalige ‘wijn-events’ in de sfeervolle proefkelder.

Mini-events
Voor groepen vanaf 8 personen is er de ‘Wine & Bites’. U krijgt enkele heerlijke wijnen met bijbehorende culinaire hapjes geserveerd. Natuurlijk geven wij uitleg bij de wijnen en zorgen wij voor een gezellige sfeer. Géén ‘moeilijke wijnverhalen’ maar gewoon lekker en gezellig proeven met familie, vrienden of collega’s!

Vergaderen en/of borrelen?
U zoekt een bijzondere ruimte voor een vergadering of borrel? Ook daarvoor is onze proefkelder ideaal! Samen met u kijken we naar het doel van de bijeenkomst en stemmen daar onze wijnen en spijzen op aan. Graag stellen wij uw arrangement met u samen: Het zal uw gezelschap aan niets ontbreken!

Aankleding

Wine2Proof zorgt ervoor dat de gasten op uw (tuin)feest in een gezellige omgeving van wijn (en eventuele andere drankjes) kunnen genieten. Daarvoor verhuren wij namelijk onze praktische wijnbar en de verdere ‘aankleding’. Met onze displays en wijnmeubilair maakt u eenvoudige een sfeervolle ‘wijnhoek’ in uw eigen feestruimte. Natuurlijk leveren wij daarbij de wijnen (in overleg), koeling en bijpassende glazen. Overigens hoeft u die glazen niet eens af te wassen: Dat doen wij bij retour van de materialen! 

Meer weten over deze mogelijkheden?
Neem even contact met ons op of loop even binnen in onze winkel:

Wine2Proof
Verlengde Noordkade 14
5462 EH Veghel
Telefoon:           0413 782 134
Mail:                   info@wine2proof.nl