U kunt onze speciale (en ook nog eens smakelijk geprijsde) wijnen eenvoudig bestellen in onze webshop.

Alle wijnen iWij wachten op un onze webshop zijn uitgebreid ‘geproefd en beproefd’ door vele deelnemers aan onze wijnbelevingsworkshops. Deze wijnen kenmerken zich ieder op hun eigen manier in smaak en inzetbaarheid bij gerechten, de borrel of feestmomenten.

De webshopcollectie is vooral afkomstig van kleinere (biologische) familiebedrijven en coöperaties uit met name Italië en Frankrijk. Daarnaast hebben we specifieke wijnen uit Duitsland, Oostenrijk, Zuid-Afrika en Marokko geselecteerd, die in smaak en herkomst bijzonder zijn. Voor al onze wijndomeinen geldt dat ze worden geleid door wijnmakers die van generatie op generatie met passie, traditie en de nodige vernieuwing smaakvolle en duurzame wijnen maken.

Wine2Proof biedt u wijnen aan in de optimale prijs-/kwaliteitverhouding. Via onze webwinkel kunt u veilig en makkelijk uw wijnen bestellen die thuis worden afgeleverd. Snelle levering en gratis retourneren is daarbij gegarandeerd. Bestelt u op werkdagen vóór 22.00u, dan kunt u zelfs in één dag uw wijn aan huis geleverd krijgen.

Klik hier om naar de Wijnwebshop te gaan:

Geef een reactie